Startsida


 


 

Vill du bli medlem?

 
 

Styrelsen informerar Kontakt Om Blue Knights Träff kalender Evenemang Supporter shop Galleri Länkar Gästbok Blå Riddar'n Forum Arkiv


2nd Nordic meeting!

2018-09-26

 

I helgen var det dags att bege sig till campingen Fyrklövern i Rättvik för 2nd Nordic meeting. Under fredags eftermiddagen kom de flesta som anmält sig. Alla hade fått mer eller mindre regn på sig. Det var 9 tappra ur  Blue Knights som kom, samt jag och Palle. Norge representerades av Helge och Finland av Mika som hade Palle med sig som gäst.

 

Efter att alla stoppat i sig middag blev det mys i stugan. Lördagen välkomnade oss med solsken och vackert väder vilket passade bra då en åktur runt Siljan var bestämd. Till roadcaptain valdes Gunnar och Berndt som kände till bygderna bäst. Jim och hans fru Annika slöt också upp och följde med runt. Första stoppet var i Nusnäs för att kolla på dalahästar och moraknivar. Efter en stunds shopping for vi vidare till Leksand och Moskogen för lunch. Lunchen var superb med fyra alternativ och kaffe efter på. När alla var mätta och belåtna fortsatt vi till Tällberg och sen åter till stugorna.

 

Trippen var på 13 mil och gick efter slingriga mysiga vägar som bjöd på många vackra vyer. Vid 17 tände vi grillarna för kommande middag. Medans grillkolen fick lagom temperatur pratades det om hur Blue Knight ska kunna locka till sig flera nya medlemmar, något som både Sverige och Norge har problem med. Mika fick berätta hur de gör för att få folk att vilja bli med. Sen avnjöts middag och kaffe och kaka. När solen börjat gå ner och värmen avtog fortsatte träffen inomhus med ännu mer prat och trevligt umgänge.

 

Efter frukost och stugstädning på söndagen blev det att vända hemåt. Åtminstonde vi hade en varm och solig hemfärd. Tack till er alla för en trevlig, mysig och skön helg./ Elinor


 

  Copyright © 2002-2018 Blueknights® Sweden I