Startsida


 


 

Vill du bli medlem?

 
 

Kontakt Om Blue Knights Träff kalender Evenemang Supporter shop Galleri Länkar Gästbok Blå Riddar'n Forum Arkiv


Internationella träffen i Nora!

2013-08-01

Hej på er alla!

Jag har lagt några bilder från träffen i Nora och de finns här http://blueknights.se/gallery/ Jag vill rikta ett stort tack till er som anordnade träffen och lade ner ett stort jobb för att få oss att trivas. Att sedan solen sken hela helgen gjorde ju inte saken sämre. Träffen inleddes dock tråkigt med att en medlem från Belgien va med om en trafikolycka på vägen till Nora och bröt armen. Han fick dock lite gips, några skruvar och en hyrbil sedan va han med oss på träffen. Starkt jobbat. För många välkända "Robocop" från Germany XXX åkte också bil på träffen eller snarare en husbil med släp där han förvarade motorcykeln. Kanske det va så att han körde sista biten till Träffen på hojen.

 

God grillbuffé på lördagen som nog inte lämnade någon hungrig och sedan öl o vin i vår egen bar. Styrelse och anchormötet va i år ett öppet möte i stället vilket många tyckte va lite bra. Vår president drog bl.a. de förslag till förnyelse i klubben som jag framfört och som ni som har en fungerande e-mail fått. Det blev dock inte så mycket diskussioner utan de flesta verkade köpa förslagen och vi bestämde att flertalet av punkterna kan avhandlas på årsmötet.

 

Stefan berättade lite om conventet 2014 och puffade för att anmäla sig redan nu. Ni kan kolla in filmen om conventet som Thomas har lagt ut en länk till. Vi pratade även om att det är svårt att rekrytera och lite om svarta resp. blå västar, de flesta tyckte att man själv kunde få välja och Stefan berättade att det inte fanns något vare sig i de internationella stadgarna eller i vårt Chapter som hindrar om någon vill köpa en svart väst vilket en del säkert kommer att göra pga. priset. Vi kom också fram till att vi vid varje träff skall arrangera en gruppbild där alla som vill är med. Bilden skall sedan komma ut på hemsidan och internationella Blue Knightsforum så som tidningen och den internationella facebook gruppen Blue Knights. Vi ser detta runt om i världen och vi tyckte nog att detta va ett bra sätt att marknadsföra både Sverige och Vårt Chapter ute i Världen. Vi tog en gruppbild som jag i dag tyvärr inte har tillgång till men vår President kommer att se till så att den kommer ut. Väl mött och ni som har några roliga bilder från träffen, skicka dem till vår Webmaster Thomas Modigh.
adressen är   webmaster@blueknights.se 

Ha det gott: Lennart Körnsveden, Vetlanda

EmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmoji
 


 

  Copyright © 2002-2013 Blueknights® Sweden I