Startsida

 


 

 
 


       


Presidenten har ordet!

2010-08-23

Per-Åke

Hej alla ni som besöker Blue Knights webbsida. Kul att du tycker den värd att besöka. För dig som vill veta mera om oss rekommenderar jag att du blir medlem. Då får du tillgång till medlemssidorna både i Sverige och internationellt. Kontakta din anchorman (kontaktperson) så ordnar hon/han medlemsansökan åt dig.

Vi har just avverkat vår internationella träff i Järvsö under sedvanligt besök svenska och utländska gäster. Två Blue Knightsare hade åkt ända från Schweiz för att besöka vår träff. Överskottet från träffen donerade till ”Lill-Babs” fond.

I skrivande stund planerar vi för höstresan. Denna gång går den till Krakow i Polen. På agendan står bl.a. ett besök i Auschwitz/Birkenau. På vägen till och från Polen kommer vi att övernatta i Berlin, denna mångfacetterade miljonstad, som sjuder av liv. Jag har varit där ett antal gånger under senare år och blir alltid lika fascinerad över staden ”utbud” i form av kultur och nöje.

På klubbnivå så är det årsmötet i höst som är under planering. Jag kan lova ett årsmöte på en ur svensk historia spännande plats. Du kommer att få en personlig kallelse hem i brevlådan. 

Per-Åke

President

Blue Knights Sweden 1

 




  Copyright © 2002-2010 Blueknights® Sweden I