Startsida

 


 

 
 


       


Artikel från Stefan Hamnstedt!

2010-06-30


HEJ
Jag heter Stefan Hamnstedt och är medlem i BK sedan några år. För ett par år sedan gick jag över från vanlig mc till sidovagn och något så udda som Ural. Efter att ha haft lite problem med att få den inregistrerad så är den nu fullt åkbar. För den som inte vet så ser den likadan ut som på 40-talet men min är faktiskt en 91:a. En underbar mc om man inte har så bråttom, man åker skönast i mellan 60 - 80 km/tim. Oerhört lättmekat och billiga delar.  Lite dåligt elsystem bara, men det har jag numer löst då jag satt i ett bilbatteri i sidovagnen.
 
Min Ural var redan blå så jag har bara, tillsammans med mina grabbar lagt till lite kosmetika såsom flammor och dessutom BK:s emblem både på tanken och på sidovagnen. Vid speciella tillfällen har jag en svensk flagga på den vilket passar bra då den ju är blå.
 
Har inte deltagit i någon mc-färd med Blue Knights ännu, mest för att jag är rädd för att jag inte ska hinna med då min Ural inte är särskilt snabb. Kör dock gärna kortare turer på varma sommarkvällar plus lite resor till jobbet.

Se bilderna här!

Mvh
Stefan Hamnstedt


  Copyright © 2002-2010 Blueknights® Sweden I