Startsida

 


 

 
 


       


 MC-utflykter i Stockholmsregionen under 2012!

Detta blir nionde året i rad, som Blue Knights Sweden I och MC-polisveteranerna genomför Onsdags träffar tillsammans. Vår bortgångne eldsjäl Janne Huzell lade grunden till detta en gång i tiden. Rolf ”Sunkan” Sundqvist förde traditionen  vidare. Sedan några år tillbaks är vi ett par till som håller denna mötesform igång. Vi hade en mycket bra säsong 2011 med god uppslutning och bra väder. Nu är det inte alltid som det är så, men vi har en regel vi ställer inte in för lite snö eller regn, vi kör. Det är som vanligt enkelt att deltaga. Du behöver inte föranmäla dig, inga anmälningsavgifter, inga övernattningar eller andra saker som stjäl tid. Du som inte är medlem i Blue Knights Sweden I el. MC-polisveteranerna , så är dessa träffar utmärkta för dig att pröva på. Körningen är mestadels på asfalt med ett grusinslag då och då. Det kan även bli ett lite kulturinslag, vad det gäller kyrkor och herresäten vid fikapauserna. Alla som deltagit i dessa körningar har varit mycket nöjda. Det finns så mycket glädje, kunskap och livserfarenhet, som alla delar med sig. Efter att deltagit i en Onsdagskörning åker man hem på kvällskvisten med ett fånigt leende på läpparna. 

Vad är det som gäller?

Starttiden  är alltid 18.00:00. Fulltankad hoj. Medtag eget fika. Vi brukar vara tillbaks på startpunkten efter 2-4 tim lite beroende på månad.

 

               Onsdag 25 April MC Donalds Upplands Väsby. Ansvarig: Bengt Kihlberg

          

               Lördag 12 Maj. ”Avrostning” Svea Livgarde. (Se särskild inbjudan från Blue Knights)

  

               Onsdag 23 Maj. Vegabaren, Handen. Ansvarig: Hans Hagenius

 

               Onsdag  13 Juni.Vegabaren,Handen.Ansvarig: Hans Hagenius

 

               Juli tar vi en kort paus.            

 

               Onsdag 22Augusti. MC Donalds Upplands Väsby. Ansvarig: Bengt Kihlberg

 

               Lördag 15 September. Heldagskörning med Sunkan. Återkommer med tid och plats.

 

Hoppas du har möjlighet att deltaga vid några tillfällen. Har du frågor & funderingar runt dessa aktiviteter e-maila: bengt.kihlberg@gmail.com

 

Bengt Kihlberg        Hans Hagenius                                  Rolf Sundqvist

 

Anchormen Blue Knights Sweden I                                   MC-polisveteranrerna


  Copyright © 2002-2011 Blueknights® Sweden I