Startsida

 


 

 
 


       


Inbjudan Sverigeträffen Dalarna lördag 5 maj kl 10.00!

2012-04-03

Vi kommer att ha avrostning i Dalarna som vanligt och det blir lördagen den 5 maj kl 1000. Vi träffas på Mora flygplats. När vi åkt genom grindarna så tar vår egen Sigge över och leder våra körningar. Sigge har varit med i flera år nu och han är uppdaterad på ”trafikskoleboken”, eftersom han är körskolelärare (om det nu heter så?) Vi kör som vanligt genom några övningar som t.ex. broms, slalom, parkering.

 

Det har visat sig att man inte bromsar tillräckligt med handbromsen och det är kanske lite beroende på vilken hoj man åker på. Finns det en stor ”platta” man skall trampa på så har vi av erfarenhet lagt märke till att det är lätt att trampa på den och sen har vi legat och bytt bromsbelägg i Tyskland (men det var en upplevelse det också).

 

Alla är välkomna till Mora flygplats lördagen den 5 maj kl 1000 så får vi se åt vilket håll vi åker efteråt men det blir förmodligen några härliga kurviga vägar. Förhoppningsvis hittar vi ett lunchställe också. Nu börjar isen smälta utanför laggårsdörren och snart kan jag köra ut hojen (kolla laddning).

 

Hälsningar RWP Bernt Callerstig/ac Dalarna Ps vill du anmäla så ring 070-6811080 eller maila bercster@gmail.com. Glöm inte kaffe o macka.


  Copyright © 2002-2011 Blueknights® Sweden I