Startsida

 


 

 
 


       


INBJUDAN SVERIGE TRÄFFEN 8 MAJ 2010 BROMMA KL 10.00!

 

Ny säsong nya utmaningar och möjligheter. ”Mer sol-redan i dag, efter snökaos, trafikproblem och allmänt mörker lovar metrologer nu ljusare tider-med start i dag. Så står det i SvD 14 februari.

 

Lördagen den 8.e maj kommer solen som vanlig att, flöda över oss. Det är snöfritt och asfalten är torr och fin. MC-polisveteranerna är också inbjudna till denna träff. Samlingsplatsen blir som de senaste åren Bromma trafikövningsplats. För er som inte hade möjlighet att närvara vid förra årets upplaga kommer här en liten färdbeskrivning: Infart från Kvarnbacksvägen (Ligger nära Ulvsundavägen) Vid infarten från Kvarnbacksvägen är det skyltat : Restaurang LINTA samt Bromma Golf, du ser nu Plantagen håll till höger. Ca 50 m in på denna lokalgata finns en skylt Bromma Halkbana. ( Samma område som Bromma trafikövningsplats där vi skall vara)

 

Du är välkommen oavsett hoj-typ. Vi behöver alla träna för att bli ett med hojen. Vi kommer att, träna

lite körgårdskörning. Bromsarna skall också motioneras, detta under ledning av sakkunnig instruktör.

Övningarna gör du i din egen takt. Efter ett par timmar på trafikövningsplatsen, åker vi i väg för att äta lunch/brunch. Vår gourmé Hasse Hagenius kommer att välja ut något ställe med omsorg. I båda föreningarna behöver vi nya aktiva medlemmar. DU som inte är medlem tveka inte kom och prova på.

Tag med eget fika  till Bromma, samling från 09.30.

 

Ingen föranmälan behövs, men det är heller inget förbud. Frågor och funderingar ev. föranmälan till: bengt.kihlberg@gmail.com

 

Välkomna!

 

Bengt Kihlberg                                                 Hans Hagenius

  Anchormen Stockholm Blue Knights Sweden I
  Copyright © 2002-2010 Blueknights® Sweden I