Startsida

 


 

 
 


       


Inbjudan Sverige träffen Stockholm, Svea livgarde lördagen den 4:e maj 2013 klockan 10.00!
2013-02-10
Ny säsong nya utmaningar och möjligheter.  När jag skriver denna inbjuden i början av februari, känns det inte som om våren är på väg, snön faller tungt. En och annan går väl och funderar på att byta hoj. Den injektion av ny energi som MC-mässan i Älvsjö gav för någon vecka sedan börjar suddas ut.

Lördagen den 4.e maj kommer solen som vanlig att, flöda över oss. Det är snöfritt och asfalten är torr och fin. MC-polisveteranerna är också inbjudna till denna träff. Samlingsplatsen är samma som förra året. Parkeringsplatsen utanför grindarna till Svea Livgarde, Kungsängen. Adressen är Granhammar för den som kör med GPS. Du är välkommen oavsett hoj-typ. Vi behöver alla träna för att bli ett med hojen. Vi kommer att, träna lite körgårdskörning. Bromsarna skall också motioneras. Övningarna gör du i din egen takt.

Lunch/brunch blir det ståndsmässigt på Skokloster. I båda föreningarna behöver vi nya aktiva medlemmar. DU som inte är medlem tveka inte kom och prova på.Tag med eget fika till Svea Livgarde, samling från 09.30.
 Ingen föranmälan behövs, men det är heller inget förbud.
Välkommna!

Bengt Kihlberg

Anchoman Stockholm                                                                                                          
Blue Knights Sweden I

  Copyright © 2002-2011 Blueknights® Sweden I