Startsida

 


 

 
 


       


MC-UTFLKTER  I STOCKHOLMSREGIONEN  UNDER 2013!

2013-02-10

Detta blir något av ett jubileumsår. Det är tionde året i rad som MC-polisveteranerna och Blue Knights Sweden I, genomför onsdagsträffar tillsammans. Vår bortgångne eldsjäl Janne Huzell lade grunden till detta en gång i tiden. Rolf ”Sunkan” Sundqvist förde traditionen  vidare. Sedan några år tillbaks är vi ett par till som håller denna mötesform igång. Deltagarantalet varierade med vädret under säsongen 2012. Vi har en regel vi ställer inte in för lite snö eller regn, vi kör.

 

Inför årets säsong har arrangörsledet minskat med en. Hasse Hagenius har tagit på sig andra arbetsuppgifter. Det är som vanligt enkelt att deltaga. Du behöver inte föranmäla dig, inga anmälningsavgifter, inga övernattningar eller andra saker som stjäl tid. Du som inte är medlem i Blue Knights Sweden I el. MC-Polisveteranerna , så är dessa träffar utmärkta för dig att pröva på. Körningen är mestadels på asfalt med ett grusinslag då och då. Det kan även bli ett lite kulturinslag, vad det gäller kyrkor och herresäten vid fikapauserna.

Alla som deltagit i dessa körningar har varit mycket nöjda. Det finns så mycket glädje, kunskap och livserfarenhet, som alla delar med sig. Efter att deltagit i en Onsdagskörning åker man hem på kvälls-

kvisten med ett fånigt leende på läpparna!

 

Vad är det som gäller?    

 

Starttiden  är alltid 18.00:00. Fulltankad hoj. Medtag eget fika. Vi brukar vara tillbaks på startpunkten efter 2 – 4 tim lite beroende på månad.

 

             #  Onsdag 24 April MC Donalds Upplands Väsby. Ansvarig: Rolf Sunqvist

          

             #  Lördag    4 Maj. ”Avrostning” Svea Livgarde. (Se särskild inbjudan från Blue Knights)

  

             #   Onsdag 15 Maj. MC Donalds Upplands Väsby. Ansvarig Bengt Kihlberg

             

             #   Onsdag  12 Juni. MC Donalds Upplands Väsby. Ansvarig Bengt Kihlberg

 

             #   Juli tar vi en kort paus.            

 

             #   Onsdag 14 Augusti. Vegabaren Handen. Ansvarig: Bengt Kihlberg

 

             #   Lördag 14 September. Heldagskörning med Sunkan. Återkommer med tid och plats.

 

Hoppas du har möjlighet att deltaga vid några tillfällen. 

 

Bengt Kihlberg                                                                        Rolf Sundqvist

Anchormen Blue Knights Sweden I                                           MC-polisveteranrerna        Copyright © 2002-2011 Blueknights® Sweden I